Server salaten til svinekød eller laks
1 dl blandede quinoa
1/2 blomkål skåret ud i fine skiver
1 bundt persille grofthakket
1/2 squash skåret i tynde strimler med en gullerodskræller
Pynt: Evt. brøndkarse
Syltede stikkelsbær:
130 g stikkelsbær
1/2 dl vand
50 g sukker
Salt
Dressing:
2 spsk olivenolie
Saften fra en 1/2 citron
2 tsk honning
Salt og peber
Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad det derefter afkøle. Bland quinoa med blomkål, persille og squash.
Kog vand og sukker sammen og tilsæt stikkelsbær. Krydr med lidt salt. Lad det koge med i et par minutter. Afkøl de syltede stikkelsbær
Bland ingredienserne til dressingen og vend det i salaten. Krydr salaten med salt og peber. Pynt salaten med syltede stikkelsbær og blade fra brøndkarsen.